3/30/2010

Persbericht: Ros Beiaard Badminton Cup – 3 en 4 april, sporthal Sint-Gillis-Dendermonde

De loting is gebeurd, de uren zijn gepubliceerd, de tabellen staan online (http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=AF6ED8EB-AEBB-4020-8E2A-99F4B6B9E19F) en BC Oudegem, de organiserende club, is er klaar voor.

We maken ons op voor de mooiste editie van de Ros Beiaard Badminton Cup. We hebben een prachtig deelnemersveld en mogen spectaculaire matchen verwachten. In de A-reeks is het bij de mannen uitkijken naar Belgisch kampioen Yuhan Tan en bij de vrouwen naar zijn zus, eveneens Belgisch kampioen, Lianne Tan. Plaatstelijke held, Vlaams kampioen in dubbel en sinds kort Dendermonds sportman van het jaar, Matijs Dierickx zal voor spektakel zorgen in de heren dubbel A, samen met partner Freek Golinksi.

Ook in de lagere reeksen zullen we mooie wedstrijden krijgen. Op elk niveau is de top aanwezig.
De deelnemers strijden om een niet te versmaden prijzenpot van 4000 euro en de best presterende club krijgt de Ros Beiaard Badminton Cup mee naar huis, alsook een cheque ter waarde van 250 euro!

Wil je aanwezig zijn? Geef dan eerst een seintje aan Cedric Cooreman (cedric@bcoudegem.be, cedriccooreman@telenet.be, of 0472/61.70.88).

Tijdstip: 3 april van 9u tot 21u30
4 april van 9u tot 15u
Waar: Sporthal Sint-Gillis, Van Langenhovestraat 203, 9200 Dendermonde

Met sportieve groet,

Cedric Cooreman, namens BC Oudegem
www.bcoudegem.be
www.rosbeiaardbadmintoncup.be

Geen opmerkingen: